image
 |  5 13 Серпня 2018 | 06:49

У Горохові відбувся дитячий турнір з міні-футболу на оновленому спортмайданчику (ФОТО)

У райцентрі Горохів 12 липня 2018 року відбувся ІІ районний дитячий турнір з міні-футболу, присвячений Дню Незалежності України та офіційному відкриттю оновленого спортивного майданчика зі штучним покриттям.
Про це «ВолиньUА» повідомили організатори турніру – Волинська обласна та Горохівська районна організації ВО «Свобода».
У заході взяли участь голова Волинської «Свободи», голова фракції націоналістів у Волинській обласній раді Анатолій Вітів, голова Горохівської районної організації ВО «Свобода» Валентина Магурчак, перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик.

У вітальному слові Валентина Магурчак подякувала всім причетним до спорудження оновленого майданчика та облаштування прилеглої території, відзначивши, що добра справа стала можливою завдяки спільним зусиллям багатьох людей як із міста і району, так і області. Адже кошти на спорудження майданчика в Горохові сумі 380 тисяч гривень були виділенні обласною радою з ініціативи фракції ВО «Свобода» в облраді та за особистого сприяння її голови Анатолія Вітіва.
Своєю чергою, Олександр Пирожик наголосив, що обласна рада та фракція націоналістів завжди намагається допомагати активним людям і активним громадам. Таким чином, уже в цьому році нові спортивні майданчики для гри у міні-футбол отримали громади селища Люблинець Ковельського району, райцентру Іваничі, а тепер – і міста Горохова. Тож іще до свята Незалежності багато горохівчан зможуть насолодитися грою у футбол на новому полі.

Оновлений спортивний майданчик освятив декан Горохівського деканату УПЦ Київського патріархату, настоятель Свято-Вознесенського храму міста Горохова отець Андрій Сидор.
Опісля розпочалися власне спортивні змагання. Вольову перемогу у першому півфіналі здобула команда «Юніор» із Мар'янівки, перегравши збірну команду Горохова-Скобелки – 4:2. Другу путівку до фіналу здобула команда з Берестечка, обігравши команду із села Мирне – 5:2.

У підсумку в поєдинку за 3 місце збірна команда Горохова-Скобелки на останній хвилині вирвала перемогу в команди з села Мирне – 4:3. У фінальному поєдинку впевнену перемогу святкувала команда міста Берестечка, яка не залишила жодних шансів команді «Юніор» із Мар'янівки – 7:1.

Всі учасники змагань отримали почесні медалі, призи та сувеніри від організаторів турніру, а призери змагань – почесні кубки за І, ІІ та ІІІ місця. Окремі відзнаки отримали також найкращі гравці команд у своїх амплуа – воротар, захисник, півзахисник, нападник. Не залишилися без відзнак і головні тренери команд, судді, футбольні функціонери та меценати.

Медалі, кубки та сувеніри з націоналістичною символікою від організаторів учасникам змагань вручили Анатолій Вітів, Олександр Пирожик та Валентина Магурчак.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити