image
 |  0 8 Серпня 2019 | 15:24

У громаді на Іваничівщині працюють у рамках проекту «PL-BY-UA 2014-2020»

Днями у Литовезькій ОТГ Іваничівського району відбулася робоча зустріч у рамках проекту «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області», що співфінансується Європейським Союзом в рамках Програми Tранскордонного Cпівробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 роки.

Про це йдеться на сайті Литовезької ОТГ.  

Учасники зустрічі обговорили організацію проведення освітньої кампанії для дітей шкільного віку під назвою “Безпечний пішохід”; оформлення усіх необхідних документів для передачі польської пожежної машини на баланс ОТГ; розміщення інформаційних щитів щодо участі Литовезької ОТГ у проєкті PL-BY-UA 2014-2020.

У робочій нараді взяли участь директор комунальної установи «Агенція розвитку Єврорегіону Буг» Ірина Ітані, перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк, голова Литовезької громади Іван Іванчук, проектний менеджер Вікторія Сливка та редактор сайту Ольга Пашко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейські Дня Добросусідства «Кречів-Крилів» відбудуться 18 серпня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити