image
 |  2 10 Січня 2018 | 08:45

У громаді на Іваничівщині відбулося свято колядок

9 січня у Литовезькій ОТГ Іваничівського району в будинку культури провели свято «Різдвяні зустрічі».
Про це інформує власкор Волинь UА.
Серед учасників дійства - аматорські колективи всіх сіл, які ввійшли до складу громади. З веселою колядою першими завітали артисти із села Мовники. З віншуваннями та найкращими побажаннями долучилися колядники з Білич. Вони розіграли сцену народження Христа, залучили до співу всіх присутніх.
З вертепом, жартами та піснями завітали гості з села Заставне. В їх колективі учасники абсолютно різного віку, які виступили згуртовано і змогли передати атмосферу Різдва. Весело і гучно вітали колядників із села Заболотці. Це невеличке село здавна славиться вмінням святкувати і виступати. Глядачів вітали колективи Заболотцівського будинку культури та школи.
На завершення вражали артистичністю господарі свята – артисти Литовезького будинку культури. Різноманіття костюмів, цікавий музичний супровід звеселили кожного в залі. Люди із задоволенням підспівували та аплодували, дякували за гарний захід, святкову атмосферу та чудовий настрій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити