image
 |  2216 13 Квітня 2024 | 23:31

У громаді на Волині хочуть упорядкувати виїзну торгівлю

На території Дубечненської сільської ради планують урегулювати виїзну (виносну) торгівлі та проведення ярмарків.

Проєкт рішення Дубечненської сільської ради «Про затвердження Положення про порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків на території Дубечненської сільської ради» та аналіз його регуляторного впливу розмістили на офіційному сайті Дубечненської сільської ради, передає Район.Стара Вижівка.

Як зазначають у сільській раді, ухвалення такого рішення сприятиме розв’язанню наявних соціальних проблем і поліпшення якості життя населення. Також мають на меті створити єдиний порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків для всіх суб’єктів господарювання.

У проєкті ідеться про умови розміщення пунктів виїзної торгівлі, провадження торговельної діяльності, порядок отримання дозволу на право розміщення об’єкта виїзної (виносної) торгівлі та припинення дії дозволу.

Детально з Положенням про порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків на території Дубечненської сільської ради, яке мають затвердити на сесії сільської ради, можна ознайомитися ТУТ.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просять надавати в письмовій формі за адресою: 44412, Ковельський район, село Дубечне, вул. Незалежності, 20, Дубечненська сільська рада, або електронною поштою: [email protected].

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 37 об’єктів нерухомості, 32 транспортні засоби та рахунки за кордоном: що у декларації депутата Волиньради Микитюка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити