image
 |  2 27 Травня 2022 | 11:51

У громаді на Волині оголосили Дні жалоби за загиблим Героєм

27-29 травня на території Головненської територіальної громади оголосили Дні жалоби з метою вшанування пам`яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні Василя Васильовича Демедюка із селища Головне.

Про це інформують на сторінці громади у facebook.

Відповідно до розпорядження селищного голови №36-рр від 27.05.2022 року на знак скорботи за загиблим на території громади приспустять Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Також у цей день встановлено обмеження на проведення розважальних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування

«Просимо мешканців громади вшанувати світлу пам`ять нашого Героя живим коридором у населених пунктах по маршруту слідування траурної процесії. Чин похорону Героя відбудеться в селищі Головне у суботу 28 травня о 12:00», – йдеться в повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити