image
 |  0 24 Квітня 2022 | 13:57

У громаді на Волині оголосили тендер на вивезення сміття

Виконавчий комітет Люблинецької селищної ради оголосив конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Люблинецької селищної ради.

Про це інформують на сайті Люблинецької громади.

Місце і час проведення конкурсу – Люблинецька селищна рада, 45034, смт Люблинець, вул. Незалежності, 51. Дата проведення конкурсу – 3 травня 2022 року о 15 години.

Прізвище, посада та номер телефону особи, для ознайомлення з умовами конкурсу: Кухарчук Михайло Павлович – заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради, (03352)56-5-51.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу – наявність техніки, вартість надання послуг, наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації, досвіду роботи, відповідного дозволу на виконання певних видів робіт чи надання послуг.

Місце, способи та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою до Люблинецької селищної ради у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг на надання яких подається пропозиція.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: до 13.00 год. 3 травня 2022 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити