image
 |  0 22 Жовтня 2022 | 12:59

У громаді на Волині попрощалися з загиблим захисником

У селі Підгір’я Забродівської громади попрощалися із загиблим 28-річним захисником Артуром Середюком. Його поховали 21 жовтня,

Про це повідомили в групі Православна Ратнівщина у фейсбуці.

Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, Артур разом з іншими односельцями, 2 березня добровольцем пішов до Ратнівського військкомату. 6 березня був призваний до лав ЗСУ і став на захист рідної країни.

20 жовтня жителі села та навколишніх сіл зустріли Героя стоячи на колінах, встеливши шлях додому живими квітами, а друзі в руках тримали десятки прапорів.

21 жовтня у каплиці села Підгір’я священнослужителі відспівали загиблого воїна , який поліг у війні з російськими окупантами. Більше тисячі людей прийшли востаннє провести в земну дорогу Артура. В Артура залишились батьки та брат.

«Його побратими кажуть: «Нам його не вистачає»; батьки: «Ми без нього нічого не планували, він у всьому нам допомагав, навіть, на відстані»; друзі: «Це надійний товариш і друг, який ніколи нікого не образив»; односельчани: «Це золота дитина зі щирою посмішкою на вустах», – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія збільшила угруповання ракетоносіїв у Чорному морі 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити