image
 |  5 13 Листопада 2022 | 09:54

У громаді на Волині призначили керівників двох старостинських округів

Боровненський та Клітицький старостинські округи Камінь-Каширської громади тепер мають керівників. На черговій сесії міської ради депутати прийняли рішення про затвердження виконуючих обов’язків старост.

Про це пише газета Полісся.

Так, зокрема, Клітицький старостинських округ на час воєнного стану очолить Тамара Олександрівна Вавдіюк. Зазначимо, що цей старостинських округ утворили нещодавно. Увійшли до нього села Гута-Камінська, Клітицьк і Яловацьк.

Виникла така необхідність через те, що до центральної садиби Камінь-Каширської міської ради надходило багато звернень від жителів цих населених пунктів.

Тож задля зручності вирішення багатьох питань селян зважили за потрібне вчинити саме так.

Боровненський старостинський округ, старостою якого раніше було призначено Михайла Оліферчука, на час воєнного стану очолить Олена Клімчук оскільки попередній керівник став на захист Батьківщини відколи росія розпочала повномасштабне вторгнення. Зауважимо, що Олена Миколаївна вже має такий досвід роботи – у колишній Гуто-Боровненській громаді очолювала Оленинський старостинський округ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити