image
 |  211 11 Лютого 2024 | 17:48

У громаді на Волині родинам захисників вручили посмертні нагороди (ФОТО)

Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) удостоїли рідних загиблих захисників України – Жучка Володимира Сергійовича та Веремчука Юрія Олеговича.

Про це інформують на сторінці Колківської селищної об'єднаної територіальної громади.

2 лютого представник Луцького РТЦК та СП Віталій Котеленець вручив нагороди: матері Веремчука Юрія Олеговича – Наталії Лукашук та матері Жучка Володимира Сергійовича – Анастасії Калуш.

Від імені усієї громади Колківський селищний голова Олександр Палінкевич висловив слова співчуття та вдячність рідним героїв, які є прикладом і гордістю для всієї України.

«Мужні, самовіддані і назавжди вірні своїй державі. Вони – наші Герої, завдяки яким ми маємо можливість жити! Ми завжди пам'ятатимемо тих, хто став на захист нашої Батьківщини і пожертвував своїм життям заради нашого майбутнього. Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються у наших серцях! Слава Україні! Героям Слава!». – йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити