image
 |  484 4 Квітня 2024 | 08:28

У громаді на Волині вручено відзнаку «Золотий хрест» родині безвісти зниклого солдата

В Устилузькій громаді нагородили безвісти зниклого солдата Івана Сукача, жителя села Ворчин.

Про це інформує сторінка Устилузької громади, - пише ВолиньUA.

Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий Хрест» минулого вівторка вручили його мамі Лідії, татові Валерію та синові В’ячеславу Сукачам. 

Іван Валерійович Сукач народився 1984 року в селі Сукачі Старовижівського району. В 1989 році сім’я переїхала в село Ворчин. Іван у 2000 році закінчив Зорянську восьмирічну школу і вступив до ПТУ № 21 села Овадно, яке закінчив у 2003 року. Відразу був призваний на строкову службу до лав ЗСУ. З 2005 по 2008 рік служив за контрактом у прикордонних військах. Одружився, виховував сина В’ячеслава. В 2014 році був мобілізований на військову службу, а згодом демобілізувався. Працював у ТзОВ «Прогрес». В грудні 2022 року отримав повістку і був мобілізований у Збройні сили України.

Гідно виконуючи свій військовий обов’язок та беручи участь в обороні держави і стримуючи збройну агресію росії Іван Сукач зник безвісти 26 грудня 2023 року в районі населеного пункту Синьківка, Куп’янського району, Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За березень росія вдарила по Україні понад 4 тисячами бомб, ракет і "Шахедів"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити