image
 |  0 24 Серпня 2021 | 16:26

У громаді на Волині встановили рекорд із наймасовішого символу Незалежності (ФОТО)

Жителі Боратинської громади встановили новий рекорд України зібравшись у наймасовіший символ річниці Незалежності України.

Про це повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук офіційний представник Національного проєкту "Книга рекордів України" Віталій Іваницький.

"Як офіційний представник та експерт Національного проекту «Книга рекордів України» і його представництва у Волинській області, на передодні 30-ї річниці Незалежності України, мав приємну нагоду знову зафіксувати черговий всеукраїнський рекорд у селі Боратин, що на Волині.

Жителі Боратинської об’єднаної територіальної громади, під час IV-го етно-фестивалю, встановили своєрідний рекорд: учасники різних професій, з 24 сіл об’єднаної громади, спільно створили символ 30-ї річниці Незалежності України у вигляді айдентики з 24 квіткових орнаментів усіх регіонів України.

У рекорді взяло участь 1170 людей, - від дітей, до людей старшого віку. Розмір самої квіткової композиції склав: 60Х40 метрів", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звершилося: в Ковелі зареєстрували рекорд України – «Найвищий бронзовий пам’ятник Шевченку»

За боратинців щиро пораділи голова обласної ради Григорій Недопад та голова Боратинської територіальної громади Сергій Яручик.

«Це вже четвертий рік підряд у нашій громаді встановлюються всеукраїнські рекорди. Спільними зусиллями, кожен особисто і всі гуртом громадою, ми створюємо рекорди для сьогоднішнього і майбутнього покоління його жителів, щоб записати наші досягнення в історії кожного села об’єднаної громади, і загалом – в історії Волинського краю і всієї України», - зазначив Сергій Яручик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За мотивами роману письменника з Волині знімуть художній фільм

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити