image
 |  4 29 Травня 2021 | 20:44

У громаді на Волині зроблять однакову ставку податку для усіх видів господарської діяльності

У Вишневі в приміщенні сільської ради відбулось відкрите громадське обговорення з питання встановлення місцевих податків і зборів на території Вишнівської сільської ради.

 Участь в обговоренні взяли сільський голова Віктор Сущик, працівники сільської ради та представники бізнесу і громадськості, - йдеться на сайті громади.

Під час заходу перша заступниця сільського голови Галина Федончук детально проаналізувала ставки усіх видів податків та надала обґрунтовані роз’яснення на запитання присутніх.

Представники Вишнівської сільської ради наголосили, що одним із важливих аспектів, на який слід звернути увагу, є чітке дотримання законодавчих процедур під час встановлення місцевих податків і зборів на території громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині затримали кримінального авторитета (ФОТО)

Безумовно, головним документом у цій сфері є Податковий кодекс України, яким регулюються всі відносини, що виникають у сфері справляння податків і зборів, оскільки, постійним та стабільним джерелом доходів бюджетів органів місцевого самоврядування є місцеві податки і збори.

В ході конструктивного діалогу присутні підприємці громади внесли свої пропозиції щодо застосовування однакової ставки податку по всіх видах господарської діяльності що здійснюється на території громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити