image
 |  5 30 Грудня 2020 | 23:08

У громаді неподалік Луцька голова-мільйонер під тиском звільняє персонал? – соцмережі

У Підгайцівській сільській раді людей звільняють добровільно-примусово, під тиском впливових осіб.

Про це написала Ірина Репетуха у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін.

"Що у вас на думці, Ірино? - питає фейсбук. А мені хочеться так багато сказати, виплеснути емоції, але цілий день не могла зібратися з думками. Бо є на це серйозні причини.

Сьогодні під тиском певної посадової особи Г. змушена була написати заяву про звільнення. Як то кажуть, зробили "подарунок" під ялинку перед Новим роком. Не буду поки що називати прізвища. Поки що... Головне ніхто не зміг пояснити: за що? чому? Хотіла протестувати, але одна людина шепнула, що все одно з'їдять. Пригадую, як мені було непросто починати працювати на сайті, бо жодної людини в сільській раді, яка в цьому могла допомогти, не було. Опановувала роботу за відеоуроками. Сиділа ночами, багато...Як я була рада, що навчилася. Сама... Потім створила сторінку у фейсбук, це було моє друге дітище. На тренінгах нас вчили, якщо у підписниках є 10 % населення, то це норма. Перед об'єднанням на сторінку було підписано більше 1300 людей при кількості населення понад 12000. Я тішилася, що набрала норму. Зараз є 1636... Я завжди старалася кожного дня з нічого створити новину, старалася висвітленням позитивних подій, досягненнями людей громади творити історію її успіху, як нас вчили. Але моєї роботи ніхто не помітив. 

Чутки про те, що на мою посаду хочуть прилаштувати когось, витали давно. Знову ж таки добра людина донесла, що ось цей Г. бідолашний журився, що в Підгайцях дуже сильна опозиція, то треба з нею воювати. Вочевидь, ось для чого потрібно утримувати людину в прес-службі - за кошти платників податків. Опозиція - тримайся.

Може когось втомила, але якось стало легше. А цим "діячам" новим хочеться сказати лише одне - Бог вам суддя. Не з того ви почали, хлопці, не з того.

В звязку з моїм звільненням, проект Підгайцівська об’єднана територіальна громада Волинська область припиняє своє існування, на жаль. Але буду слідкувати за життям громади, брати участь у дискусіях в соціальних мережах. Дякую всім, хто читав мої публікації, хто ставив лайки. Оце є справжня оцінка моєї роботи і вона для мене найважливіша. Кажуть, кожний фініш, то є новий старт. Життя триває..." - йдеться у дописі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині керівники лісгоспів 8 разів не допускали екоінспекторів до позапланових перевірок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити