image
 |  175 8 Квітня 2024 | 16:16

У ГУР сказали, на скільки атак вистачить російських ракет

Росія у великій кількості використовує безпілотники для атак по Україні, оскільки це дешевший спосіб.

Кремль має достатньо ракет для ще однієї чи двох великих атак у найближчі тижні. РФ може здійснити масований обстріл, заявив представник Головного управління розвідки міністерства оборони Андрій Черняк, передає Financial Times.

"Ми очікували атак на початку зими, але тепер бачимо, що ракети, які вони використовують, були зроблені нещодавно", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексрегіонал наводив авіабомби РФ на Сумщину

Кремль змінив тактику нападу на енергетичну інфраструктуру України, використовуючи високоточні ракети для ураження електростанцій у менш захищених районах, ніж Київ.

"У період із 22 до 29 березня армія РФ завдала ударів по семи теплоелектростанціях. Російські ракети також вразили дві гідроелектростанції. Ворог загалом завдав сім ракетних та 104 авіаційних удари, здійснив 108 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити