image
 |  2 20 Червня 2021 | 21:33

У Харкові помічник нардепа від «Слуги народу» влаштував стрілянину на парковці

У Харкові під час конфлікту між двома водіями за місце для паркування помічник народного депутата Олександра Куницького Дмитро Ніконов влаштував стрілянину.

Про це повідомляє “Суспільне”.

Інформація про подію на вулиці Новоолександрівській надійшла в поліцію близько 20:36 19 червня.

По ходу з’ясування стосунків порушник 1983 року народження зі спеціального засобу для відстрілу гумових куль вистрілив у бік потерпілого. На даний момент всі речові докази були вилучені.

У прес-службі поліції розповіли, що відкрили кримінальне провадження за статтею “Умисне легке тілесне ушкодження”. Дана стаття може передбачати до двох років позбавлення волі.

За інформацією журналістів з травматичного пістолета стріляв помічник народного депутата від “Слуги народу” Олександра Куницького Дмитро Ніконов. Сам обвинувачений стверджує, що захищався під час конфлікту. Ніконов каже, що спочатку просив іншого водія прибрати свій автомобіль і визнає, що стріляв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 25 кілометрів від Луцька біля річки облаштували зону відпочинку (ФОТО)

Потерпілий у свою чергу стверджує, що не хотів на прохання Ніконова відганяти автомобіль, а помічник нардепа йому хамив. Також потерпілий зізнався в тому, що завдав Никонову удар в голову.

Подія трапилася біля зарядної станції для електромобілів під назвою “Автоентерпрайз”, одним із співвласників якої є сам Ніконов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити