image
 |  18 13 Червня 2020 | 09:13

У хлопчика, якого знайшли у вагоні на луцькому вокзалі з п'яною мамою, — підозра на COVID-19 (ВІДЕО)

Мама трирічного хлопчика, якого знайшли у вагоні товарняка на залізничній станції "Луцьк", перебуває під арештом. Жінку підозрюють у грабежі. Дитина - у інфекційній лікарні з температурою, у нього підозрюють коронавірус.

Про місце перебування жінки Суспільному розповіла начальниця сектору ювенальної превенції Нацполіції області Інна Остапович. 

Начальник служби у справах дітей Федір Шульган розповів кореспондентам: упродовж тижня маму хлопчика у нетверезому стані поліція виявила вдруге. Уперше це було 4 червня. Дитину тоді відвезли в обласну дитячу лікарню.

Нагадаємо, 10 червня патрульні отримали виклик про те, що у вагоні ночує жінка із маленькою дитиною. Зі слів патрульних, матір та хлопчика, які спали на підлозі, знайшли на сьомій колії, під мостом, у товарняку. Жінка була нетвереза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині вилучили понад 3000 літрів фальсифікованих антисептиків (ФОТО)

Начальник служби у справах дітей Луцької міськради Федір Шульган: Наступного дня прийшла мама, твереза. Написала пояснення, зобов’язання. Ми повідомили службу у справах дітей Камінь-Каширського району, звідки дана громадянка родом. На жаль, через кілька днів знову подібний випадок. адекватне рішення і дитина буде відібрана від матері.

Хлопчик нині перебуває у обласній інфекційній лікарні. На момент госпіталізації, зі слів головного лікаря Руслана Морочковського, у дитини була температура понад 37 градусів, тому нині йому роблять лабораторне дослідження на наявність COVID-19.

Лікарня – на карантині. За дитиною доглядає медперсонал, батьки упродовж двох діб не приходили, - каже Руслан Морочковський.

Лікар додає: дитина наразі забезпечена медикаментами. Бракує одягу та іграшок для його віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині жінка сяде за грати через позики

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити