image
 |  5 24 Січня 2020 | 16:15

У історичній частині Луцька планується нове будівництво

У історичній частині Луцька хочуть надати в оренду земельну ділянку для будівництва та обслуговування нежитлових приміщень.

Про це йде мова у проєкті рішення Луцької міськради.

На наступну сесію Луцької міськради виноситься проєкт рішення про надання ТОВ «ПРАЙМСЕРВІС-ПЛЮС» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування нежитлових приміщень на вулиці Кафедральній, 10-а.

ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРАЙМСЕРВІС-ПЛЮС» має право власності на об’єкти нерухомого майна на вул. Кафедральній, 10-а: договір купівлі-продажу від 24.07.2019 № 1076.

Луцькій міськраді пропонують надати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРАЙМСЕРВІС-ПЛЮС» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для будівництва та обслуговування нежитлових приміщень на вул. Кафедральній, 10-а, орієнтовною площею 0,11 га, з земель комунальної власності, згідно з додатком.

Читайте також: Директор луцького ЖЕКу розповів про основні проблеми будинків у Старому місті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити