image
 |  2 23 Жовтня 2021 | 09:01

У Кабміні - кадрові зміни: кому що пропонують

Від джерел в Офісі президента ZN.UA стало відомо, що команді президента поки не вдається залучити кадри зі сторони, тобто ті, що не входять в число чинних політиків і чиновників. Тому вирішення кадрових питань відбувається за рахунок переміщення призначенців всередині системи.

За цією схемою, пост міністра оборони був запропонований Олексію Рєзникову - віцепрем'єр-міністру – міністру з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Його місце запропоновано народній депутатці зі «Слуги народу» Ірині Верещук. А пост міністра соцполітики, який зараз обіймає Марина Лазебна, запропоновано Павлу Рябікину, який очолює митницю.

За нашими даними, всі три члени команди Зеленського без захвату сприйняли зроблені ним пропозиції. Але всередині системи президенту відмовляти набагато складніше. Як відомо ZN.UA, вони отримали час на роздуми до початку наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд конфіскував у дохід держави майже 500 вібраторів, вилучених на Волинській митниці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити