image
 |  2 25 Січня 2021 | 15:11

У Камінь-Каширському районі поліція за вихідні виявила півсотні водіїв-порушників

У Камінь-Каширському районі протягом вихідних було виявлено півсотні порушників правил дорожнього руху, у тому числі, тих, хто керував нетверезим.

Про це йдеться на офіційній сторінці Камінь-Каширський районний відділ поліції 

Зокрема, цими вихідними поліцейські груп реагування патрульної поліції, офіцери громад та інші підрозділи превенції Камінь-Каширського районного відділу поліції посилену увагу приділяли виявленню водіїв, які перевозили деревину та металобрухт. Також звертали увагу на дотримання карантинних вимог і правил дорожнього руху громадянами.

«Виявлено понад пів сотні порушників правил дорожнього руху, у тому числі, тих, хто керував нетверезим. Також зупинено одного водія, який перевозив незаконний металобрухт. За цим фактом відомості зареєстровано за ст. 213 Кримінального Кодексу України. Йдеться про порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом», - розповів т.в.о. заступника начальника цього відділу поліції Володимир Веремчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлеглі Погуляйка боргують 366 тисяч гривень за оренду майна

Водіїв, які перевозили незаконну деревину, цього разу не виявили. Але якщо громадяни володіють інформацією про такі правопорушення, просимо повідомляти інформацію на службу 102.

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити