image
 |  0 29 Травня 2021 | 14:55

У Канаді оголений депутат помочився у чашку під час онлайн-засідання парламенту (ФОТО)

Канадський політик буквально за декілька тижнів умудрився двічі осоромитися. Так, депутат під час онлайн-засідання парламенту 26 травня помочився у чашку. При цьому він був абсолютно голим.

Як повідомляє CNN, 14 квітня він також засвітився оголеним під час відеодзвінка.

Зазначається, що звати депутата Вільям Амос і він вже встиг перепросити за свою поведінку. Він запевнив колег, що це сталося випадково. "Я мочився, не розуміючи, що був перед камерою. Хоча це і було випадково, це було абсолютно неприпустимо, і я прошу вибачення. Я глибоко збентежений своїми діями і тими стражданнями, які вони могли заподіяти будь-кому, хто був свідком цього", - написав він у Twitter.

Політик додав, що тимчасово перестане виконувати обов'язки і звернеться за допомогою - щоправда, за якою саме, він не уточнив.

Вільям Амос є федеральним членом парламенту від муніципалітету Понтіак провінції Квебек від ліберальної партії Канади, яка керує.

Нагадаємо, 14 квітня депутат з'явився повністю оголеним в своєму кабінеті на екранах своїх колег під час відеоконференції. Тоді Амос заявив, що відео випадково увімкнулося, коли він переодягався у свій робочий одяг після пробіжки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити