image
 |  2 16 Червня 2021 | 22:24

У Карпуса списали 10 тисяч із бюджету на святкування Дня журналіста?

Для початку нагадаємо нашим читачам, що 4 червня у Нововолинську міський голова Борис Карпус привітав журналістів із професійним святом.

Про це пише Нововолинськ.com.ua.

Вітання та чаювання проходило у 307 кабінеті міськради. На захід були запрошені представники різних медіа міста, усього 12 чоловік. Троє журналістів отримали від мера подяки та по трояндочці. Жодних грошових винагород чи сувенірних подарунків не було!!! Частували місцевих медійників канапками з червоною рибою, фруктами, тортиками, кавою та чаєм (загальна вартість накритого столу потягне максимум на півтори тисячі гривень).

Ви задаєте собі запитання, навіщо у статті стільки непотрібних деталей. А все тому, що уже 7 червня на сайті державних закупівель Prozorro з’явилося дуже цікаве повідомлення. Зокрема виявляється, що на організацію та проведення заходу з нагоди відзначення Дня журналіста України виконавчий комітет Нововолинської міської ради витратив 10 тисяч гривень. Закупівлю провели без використання електронної системи.

Виникає логічне запитання. Куди поділи 10 тисяч гривень наших із вами податків? Невже нинішні владці думають, що можуть просто так відкрито і безкарно списувати кошти із бюджету і набивати свої кармани перед нашими очима?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку чоловік розкидає по місту цуценят (ВІДЕО)

Цікавлять подальші дії правоохоронних органів та реакція місцевих депутатів. Також цікавить думка журналістів, які так дорого-багато почастувалися бутербродами.

Чекаємо пояснень відповідальних осіб!!!

До слова, по 10 тис. грн на святкування Дня журналіста закладено у міській програмі ще й на 2022-2023 роки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити