image
 |  2 3 Серпня 2020 | 14:00

У Києві терорист захопив банк та погрожує все підірвати: ситуацію порівнюють з Луцьком

У Києві 3 серпня терорист захопив “Універсал банк” та погрожує підірвати приміщення. Терористичну ситуацію порівнюють з Луцьком.

Про захоплення банку повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Відомо, що зловмисник увірвався у банк орієнтовно о 12 годині. Працівники банку покинули приміщення. Там залишилась лише керівник банківської установи.

На місці події працюють правоохоронці.

“Прохання до громадян та гостей міста змінити маршрути переміщення та оминати район перехрестя вул. Богдана Хмельницького та вул. Володимирської”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік, який перебуває в будівлі бізнес-центру "Леонардо" в центрі Києва і погрожує вибухом, вимагає допуску до себе представників засобів масової інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто розсилає луцьким підприємцям «листи щастя» про посилення карантину

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Зі злочинцем ведуться переговори, ми вимагаємо від нього здатися. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав якісь інтерв'ю. Схоже, ситуація розгортається за сценарієм, як це було в Луцьку ... Стратегія на сьогоднішній момент - це переговори. За підсумками переговорів будуть прийматися подальші рішення ", - сказав Геращенко в прямому ефірі на телеканалі Україна 24.

Попередньо, поліцейські встановили, що чоловікові 32 роки. Інші дані поки не розголошують.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити