image
 |  2 5 Грудня 2018 | 19:23

У Києві затримали та депортували грузинського кримінального авторитета

За даними поліції, громадянин Грузії планував керувати злочинними угрупуваннями та розподілити сфери впливу з іншими кримінальними авторитетами у Києві та області.

Про це повідомляє УНІАН.

У столиці Гальський налагоджував зв'язки. Як повідомляє відділ комунікації зі ЗМІ поліції Києва, громадянин Грузії планував керувати злочинними угрупуваннями та розподілити сфери впливу з іншими кримінальними авторитетами у столиці та області.

"Зловмисника, який мав заборону на в’їзд на територію України до 2019 року, правоохоронці затримали у Шевченківському районі столиці. Громадянин Грузії, 1987 року народження, на територію України прибув поза пунктом пропуску державного кордону та мав намір контролювати злочинну діяльність у Києві та Київській області", - розповів начальник ГУНП у м. Києві Андрій Крищенко.

За даними правоохоронців, впродовж трьох тижнів незаконного перебування у столиці Гальський налагоджував зв’язки та планував стати куратором діяльності оптових ринків та організованих груп квартирних крадіїв. Він підтримував зв'язок та зустрічався з представниками злочинного середовища найвищої ланки на так званих "сходках" кримінальних авторитетів.

"Правоохоронці встановили, що затриманого у 2013 році коронували у Туреччині іншими "злодіями у законі". Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності у Російській Федерації та Грузії за злочини, пов’язані з обігом наркотиків та квартирні крадіжки", - додав Крищенко.

Столичні правоохоронці спільно з Державною міграційною службою депортували громадянина Грузії із забороною в’їзду в Україну на 3 роки. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримінальний авторитет хотів відкупитися від СБУшника 5 тисячами доларів 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити