image
 |  11 16 Листопада 2021 | 08:42

У Київраді «слуги» побилися через дружину міністра: в мережу потрапило відео

У приміщенні КМДА між депутатами Київради Владиславом Трубіциним та Ярославом Федоренком сталася бійка. Один із них спробував ударити іншого, а причиною нібито стала жінка.

Відповідні кадри опублікував Telegram-канал "ПриСлуга".

Як стверджується, на оприлюднених кадрах депутати поводяться досить фривольно і нібито дозволяють обіймати голову фракції СН у Київраді Євгенію Кулебу – дружину міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Зазначається, що "слуга народу" Трубіцин перебував у стані сп'яніння, коли обіймався з жінкою, схожою на дружину міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплата голови Волинської ОДА — у 13 разів більша, ніж у вчителя

Потім до них підійшов депутат Федоренко із фракції "Єдність".

Компанія якийсь час щось обговорювала, але як тільки Федоренко і сам спробував обійняти жінку, Трубіцин відреагував і замахнувся, щоб ударити його. Проте схибив і збив голову фракції з ніг.

"Слуги народу" часто потрапляють у різні скандали. Так, одним із останніх став вислів Галини Третьякової про загиблого нардепа Антона Полякова. Після повідомлень про його смерть вона у фракційному чаті назвала його ворогом. Потім нардепку усунули від п'яти засідань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині кладовище заросло чагарниками (ФОТО)

Також раніше OBOZREVATEL писав про те, що Юрій Камельчук влаштував суперечку і хапав за руки блогерів, які знімали сюжет про неправильне паркування автомобілів, до якого потрапила його дружина. Пізніше він спробував пояснити свою поведінку запальністю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити