image
 |  4 23 Грудня 2018 | 18:50

У Ківерцях на вибори прийшов агресивний чоловік із іграшковим пістолетом

Чоловік, який прийшов голосувати напідпитку, почав себе агресивно поводити на дільниці міста Ківерці. Під час огляду поліція знайшла в нього іграшковий пістолет.

Про це повідомив громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм у Фейсбуці. 

«Дільниця в Ківерцях №070267. Рівно 5 хвилин тому назад відбулися маски шоу від жителя Ківерців. Прийшов на дільницю і почав піднімати бунт, швидко відреагували. При обшуку знайшли пістолет, дякувати Богу, що іграшковий!» - повідомив активіст. 

В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини активіст розповів, що причиною агресії чоловіка була зневіра в нинішній владі. 

Зазначимо, що 23 грудня тривають вибори в 9 ОТГ на Волині. Зокрема, це: Старовижівська селищна ОТГ Старовижівського району, Війницька сільська ОТГ Локачинського району, Гуто-Боровенська сільська ОТГ Камінь-Каширського району, Підгайцівська сільська ОТГ Луцького району, Липинська сільська ОТГ Луцького району, Гіркополонківська cільська ОТГ Луцького району, Тростянецька сільська ОТГ Ківерцівського району, Ківерцівська міська ОТГ Ківерцівського району, Привітненська сільська ОТГ Локачинського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині помічниця кандидата від «Солідарності» фіксувала голосування виборців

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити