image
 |  4 28 Червня 2023 | 21:40

У Ківерцях скасували тендер на будівництво стадіону за 150 мільйонів гривень

Після розголосу у Ківерцях скасували скандальний тендер на будівництво стадіону з біговими доріжками за 150 мільйонів гривень.

Інформацію опублікували на сайті електронних закупівель Прозорро.

«Вирішила відмінити тендер UA-2023-06-13-012520-a щодо закупівлі Капітальний ремонт футбольного поля по вул. Шевченка, 17, м. Ківерці Волинської області на суму 72 576 019 грн. з підстави, що передбачена згідно абзацу 2 частини 1 статті 32 Закону, а саме: враховуючи неможливою усунення порушень, що виникли через виявленні порушення законодавства у сфері публічних закупівель, а саме у тендерній документації не встановлено вимога про надання антикорупційної програми та наказу про призначення уповноваженого з реалізації антикорупційної програми від учасника», - йдеться у тексті протоколу.

У ще одному протоколі також йдеться про скасування тендеру щодо капітального ремонту бігових доріжок та тренувальних спортивних майданчиків на суму понад 72 мільйони гривень.

Нагадаємо, на Волині спалахнув скандал навколо наміру Ківерцівської міськради збудувати стадіон за 145 мільйонів гривень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У час війни місцева влада Ківерець зібралася будувати стадіон за 145 мільйонів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити