image
 |  2 31 Жовтня 2018 | 18:17

У Києві квартирні злодії збили поліцейських і протаранили десяток авто (ВІДЕО)

Поліції вдалося затримати чотирьох квартирних злодіїв.
Про це повідомляє change.ua
У Деснянському районі Києва поліція затримала чотирьох квартирних злодіїв — іноземних громадян, які при спробі втечі протаранили 10 автомобілів і скоїли наїзд на двох правоохоронців. Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.
Ще 13 жовтня до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення, що невідомі пограбували квартиру, коли господарі були вдома. За даним фактом було порушено провадження у ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу. Столичні оперативники, отримавши інформацію про незаконну діяльність на території Києва угрупування, що займається грабежами квартир, документували їх злочинну діяльність.
Вночі 28 жовтня правоохоронці затримали цих злодіїв після спроби пограбувати житло в Деснянському районі. Підозрювані намагалися втекти від поліцейських на машині, але їх авто заблокували оперативники. Після цього грабіжники закрилися в салоні і зробили відчайдушну спробу втекти, протаранивши при цьому припарковані автомобілі, в тому числі службову машину поліції.

«В цілому вони пошкодили 10 машин. Крім того, рухаючись заднім ходом, вони скоїли наїзд на двох співробітників поліції, які отримали травми. Незважаючи на всі спроби втекти з місця події, їх затримали «, — розповів начальник Головного управління Нацполіціі в Києві Андрій Крищенко.
Всі затримані — громадяни іншої держави, 2 з них знаходяться під слідством за вчинення аналогічних злочинів в Солом’янському районі Києва, ще 1 — неодноразово судимий за вчинення квартирних крадіжок. Під час обшуків за місцем проживання злочинців, у них вилучили кілька одиниць зброї, яку потім направили на експертизу. Також були вилучені відмички і ключі для здійснення грабежів, ювелірні вироби, столові прилади, годинники, телефони.
Зараз доведено причетність іноземної банди до скоєння 3 квартирних крадіжок в Києві, а також Київській та Житомирській областях. Слідчі почали 2 провадження у ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу і по ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального Кодексу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Луцьку: зіткнулися два авто (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити