image
 |  2 4 Вересня 2018 | 06:44

У Києві зіткнулись дві автівки: водій тікав із пляшкою горілки в руках (ВІДЕО)

Обидва автомобілі отримали серйозні пошкодження У понеділок, 3 вересня, на Оболоні в Києві зіткнулися Nissan Qashqai і Peugeot 308. Аварія сталася близько 18:00.
Про це повідомляє "Інформатор".
За попередньою інформацією, Peugeot їхав по вулиці Лебединській. Під час повороту на вулицю Кемеровську, він не пропустив Qashqai, який їхав по головній, в результаті чого сталося зіткнення транспортних засобів.
За словами учасників ДТП з Nissan, після того, що сталося, водій Peugeot разом з пасажиром вийшли з пляшкою горілки з автомобіля і втекли з місця події, а в салоні залишилася ще пляшка пива. Також з'ясувалося, що автомобіль Peugeot їздив на транзитних номерах, а оголошення про продаж транспортного засобу є в інтернеті.
В результаті ДТП водій Nissan втратив свідомість. Його госпіталізували працівники «швидкої». Однак через якийсь час він повернувся на місце аварії на таксі. Чоловік розповів, що медики нічого не діагностували та з ним все в порядку.
На місці працювали співробітники патрульної поліції. Деталі й винуватців події встановить слідства. 
https://www.youtube.com/watch?v=tDMX8l3tvMQ&feature=youtu.be
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шкільному подвір’ї виявили снаряд часів Другої світової (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити