image
 |  320 21 Квітня 2024 | 19:17

У Колківській громаді розпочав свою роботу поліцейський офіцер

В рамках реформування Національної поліції у Колківській територіальній громаді стартував всеукраїнський проєкт «Поліцейський офіцер громади».

Про це повідомили на сторінці громади, - пише ВолиньUA.

Службу на території Колківської селищної територіальної громади виконує перший «шериф» – Поліцейський офіцер громади капітан поліції Андрій Єфімов. Колківська селищна рада виділила з місцевого бюджету кошти на придбання автомобіля для офіцера та виконала ремонтні роботи, згідно з встановленими вимогами, приміщення для роботи фахівців.

Також з підтримки Благодійного Фонду «МХП-ГРОМАДІ» зі сприянням ТОВ «Баффало» закуплять меблі та оргтехніку для облаштування поліцейської станції.

«Зауважимо, серед основних завдань поліцейського офіцера громади – оперативне реагування на звернення громадян, здійснення досудового розслідування кримінальних поступків у формі дізнання, слідкування за безпекою дорожнього руху та дотриманням правил благоустрою мешканцями підпорядкованої території, а також підтримання партнерських стосунків з жителями та установами громади», – йдеться в повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити