image
 |  4 18 Листопада 2017 | 10:56

У Колківській ОТГ відбулася перша сесія

У Колківській об’єднаній територіальній громаді відбулося перше засідання сесії.

Про це 17 листопада 2017 року повідомили у Відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Маневицької райдержадміністрації.

Новообраний голова громади Олександр Олексійович Палінкевич склав присягу, а заступниками голови стали Михайло Лобода та Тетяна Бобік, секретарем – Галина Лотвин.

26 депутатів селищної ради отримали посвідчення. Депутати розглянули питання:

«Про утворення старостинських округів Колківської селищної ради та затвердження Положення про старосту Колківської селищної ради», «Про Регламент виконавчого комітету Колківської селищної ради», «Про реорганізацію Колківської селищної ради Волинської області шляхом об'єднання та припинення Боровичівської, Годомичівської, Рудниківської, Старосільської та Четвертнянської сільських рад в результаті об'єднання», «Про утворення реорганізаційної комісії», «Про порядок виконання бюджетів Колківської селищної, Боровичівської, Годомичівської, Рудниківської, Старосільської та Четвертнянської сільських рад до завершення бюджетного періоду» та інші.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити