image
 |  4 28 Січня 2019 | 20:15

У колонії на Рівненщині помер волинянин

У Городоцькому виправному центрі, що у Рівненському районі, сьогодні, 28 січня, помер 32-річний уродженець Ковеля, який відбував у центрі покарання.

Про це пише Рівне вечірнє.

"Чоловік впав зі сходів та отримав травми, несумісні з життям. Слідів насильницької смерті слідчі не виявили. Тіло доставили до моргу для проведення судмедекспертизи", - прокоментувала РВ Світлана Карачун із відділу комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області. 

За даними видання, загиблий хворів на епілепсію. 

До слова, сьогодні у виправному центрі страйкували засуджені, вимагаючи в адміністрації центру дотримуватися вимог законодавства, зокрема відпускати засуджених на вихідні додому та виплачувати їм усю зарплату. 

У виправному центрі, до слова, утримують засуджених до обмеження волі. Це м’якший спосіб покарання, аніж позбавлення волі. Так, ті, хто обмежений у волі, може працювати поза межами виправного центру та навіть виходити за територію установи у найближчі населені пункти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жахіття: показали умови виправної колонії на Волині (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити