image
 |  5 30 Березня 2023 | 22:31

У компанії "Сіті-кард" створили робоче місце для адміністратора ЦНАП, який видає довідку про реєстрацію

У компанії "Сіті-кард" створили робоче місце для адміністратора ЦНАП, який видає довідку про реєстрацію осіб, котрі мають підтвердити право на пільговий проїзд.

Про це йде мова у відповіді на інформаційний запит ЦНАП у місті Луцьку, - пише ВолиньUA.

Для підтвердження права на пільговий проїзд жителі Луцької міської територіальної громади звертаються у ЦНАП з метою отримання інформації про місце реєстрації. Аби спростити доступ до цієї послуги, безпосередньо у приміщенні, де знаходиться компанія “Сіті-кард”, створене місце для адміністратора ЦНАП, який надає необхідну довідку.

"Ріст попиту на отримання цієї інформації спостерігається від грудня 2022 року - понад 2 тис. звернень у місяць. У лютому цього року видано понад 2,5 тис. інформацій про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання особи за відомостями Реєстру Луцької міської територіальної громади. Для отримання послуги необхідно надати паспорт громадянина України", - зазначають у Луцькому ЦНАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Релігія чи комерція: на Волині церква московського патріархату заробляє на молитвах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити