image
 |  2 5 Липня 2021 | 08:19

У контрольному матчі «Волинь» поступилася «Руху» – 1:2

Сюрпризи у складі «Волині» продовжилися і в цьому матчі – ще одним гравцем на перегляді виявився наш екс-гравець Валерій Сад.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Саме він уже на 31-й секунді матчу швидко увірвався у штрафну площу «Руха» та відкрив рахунок в грі – 0:1! Після успішного для «Хрестоносців» початку «жовто-чорні» на правах учасників УПЛ захопили ініціативу, і Віталію Недільку довелося не раз виручати команду від пропущених голів. На 36-й хвилині це йому не вдалося, а Остап Притула таки зрівняв рахунок у матчі – 1:1.

У другому таймі на полі у «Волині» вийшов інший склад, а господарі спарингу зуміли вийти уперед в рахунку після точного удару Андрія Борячука – 2:1. В подальшому Арсенію Коркодиму довелося нелегко – «рухівці» змарнували декілька хороших нагод для взяття воріт неточними ударами. Утім, найкращі шанси для того, аби звести спаринг до нічиєї, були у «Хрестоносців». На 65-й хвилині Богдан Кобзар ледь не скористався помилкою захисту і голкіпера суперників – молодий нападник перекинув воротаря, однак від газону м’яч відскочив у поперечину воріт львів’ян. А ближче до завершення тайму після потужного пострілу з льоту від Назарія Богомаза господарів врятував Олександр Бандура.

У підсумку – мінімальна поразка від вищолігових суперників, однак хороша гра волинської молоді дала чимало позитивних думок перед початком сезону. Наступну контрольну гру «Волинь» проведе 8 липня – в Луцьку підопічні Альберта Шахова зустрінуться із хмельницьким «Поділлям».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України пройшла в 1/4 фіналу «Євро-2020»! (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити