image
 |  2 26 Лютого 2019 | 09:27

У Кошулинського, як військового та націоналіста, є план перемоги, – Віталій Капранов

Письменник і видавець Віталій Капранов розкповів, чому він підтримав кандидата на пост Президента України Руслана Кошулинського.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту ІА “Вголос”. 

“Економіка — це найслабша ланка теперішньої державної політики. У Руслана Кошулинського є адекватна економічна програма, зокрема: малі податки для малого бізнесу, а великі — для великого, деолігархізація, безвідсоткові кредити для відкриття власної справи, єдиний соціальний податок на доходи громадян. 

В Україні триває війна і дуже важливо, щоб програма кандидата у Президенти відповідала умовам воєнного часу. Бо спекуляція на питаннях миру і війни, яку ми бачимо у більшості кандидатів, — це небезпечна гра з державністю. У Руслана Кошулинського, як військового та націоналіста, є план перемоги. Зокрема, відмова від Мінського і Нормандського форматів та співпраця з державами-підписантами Будапештського меморандуму давно на часі. Це основа виживання української нації.

Також Кошулинський — один із небагатьох кандидатів, у програмі якого є слово «книга». Зокрема, для мене як видавця, важливим є скасування податків на книговидання українською мовою, що сприятиме розвитку цієї галузі”, — зазначив Віталій Капранов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб не обирати менше зло у другому турі, треба правильно голосувати у першому, - Руслан Кошулинський

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити