image
 |  0 20 Грудня 2017 | 17:40

У Ковелі до вишивання велетенської сорочки уже долучились 11 колективів

У Ковелі триває робота над реалізацією проекту «З Батьківщиною в серці», який започаткували ГО «Велика ідея», за підтримки міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Про це 20 грудня 2017 року повідомили у Ковельському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Впродовж чотирьох місяців до вишивання велетенської сорочки з національними волинськими орнаментами для монумента Тарасу Шевченку уже долучились 11 колективів. Серед них - міськрайонного центру зайнятості, фінансових управління виконавчого комітету міської ради та райдержадміністрації, МРВ з питань пробації, отоларингологічного відділення Ковельського МТМО, батьки та працівники ДНЗ №4, №10, №11, Дубівської ЗОШ, учні НВК №11. У позаробочий час до справи приєдналися представниці Ковельського відділу поліції.
Зараз до створення манжету задіяні колектив ДНЗ №11 та батьківська спільнота.

Продовжується робота і над крайкою довжиною понад 8 метрів. Цю важливу місію, за задумом команди організаторів проекту, виконають школи Ковеля. Кожен учнівський колектив разом з вчителями розробляє та наносить на полотно індивідуальний візерунок вздовж усієї крайки. У цьому процесі вже взяли участь: ЗОШ №1, №2, СШ №3. Нині втілюють творчий задум учні Ковельської міської гімназії, звідки естафету передадуть до ЗОШ №5.
Кожен учасник проекту залишає запис у книзі «Етикетка до вишиванки».
Щиро дякуємо усім, хто підтримує проект та наносить на  полотно хрестики з побажаннями миру та процвітання Україні.
За детальною інформацією та для участі у вишиванні звертайтесь у міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (м. Ковель, вул. Незалежності, 73, каб 106), тел. 6-17-48.
Нагадаємо, що партнерами проекту «З Батьківщиною в серці» є: Ковельська міська рада, Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, головна кравчиня — Лущенкова Алла (МПП «Фірма Аліса»), вишивальниці — Габрилевич Ніна (Ковельська філія «Союзу українок») і Руднік Ольга, студія дизайну свят «Купідон», магазин «Тканини. Фурнітура. Рукоділля» (підприємець Давидюк Ірина), Ковельський міськрайонний центр зайнятості.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити