image
 |  9 17 Вересня 2023 | 19:22

У Ковелі хочуть звільнити головного лікаря поліклініки

14 вересня, на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства розглядали пропозицію щодо звільнення з посади головного лікаря обласної комунальної установи «Ковельська поліклініка» Адама Маковецького.

Про це пише Ковель медіа, посилаючись на Волинську обласну раду.

Така пропозиція продиктована процесом реорганізації закладу. Відповідно до законодавства, повноваження з управління справами закладом, який реорганізовується, переходять до ліквідаційної комісії. Цю комісію очолює Людмила Жукова.

Начальник управління охорони здоров’я обласної військової адміністрації Юрій Легкодух зауважив, що процедуру реорганізації комунальної медичної установи належить завершити до 15 жовтня 2023 року, інакше поліклініка не зможе укласти контракти з Національною службою здоров’я України (НСЗУ), а отже й здобути фінансування.Взявши до уваги наведені аргументи, члени комісії рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду звільнити Адама Маковецького з посади головного лікаря КП «Ковельська поліклініка Волинської обласної ради».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі в період війни хочуть витратити 13 мільйонів на дитячий майданчик

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити