image
 |  5 18 Лютого 2020 | 12:26

У Ковелі нелюди морили голодом 29 тварин (ФОТО 18+)

У Ковелі зоозахисники врятували 29 тварин, яких навмисне морили голодом.

Про це представники волонтерського об'єднання «Kovel Animals» написали на своїй сторінці у facebook.

"Чергова приголомшлива ситуація у місті Ковель, щодо жорсткого поводження з тваринами.

Волонтери «Ковель Енімалс» вже неодноразово чули про пані Н., яка ніби-то забирає з вулиць безпритульних та домашніх тварин, зачиняє їх у будинку та підсобних приміщеннях, подалі від людських очей, де останні намагаються вижити, якщо це існування взагалі можна назвати життям.

Отож, до учорашнього дня це були лише чутки, а сьогодні, дивлячись на врятованих тваринок, нам навіть важко уявити, що їм довелось пережити, хоча впевнені у одному, дуже багатьом вижити не вдалось...

Вечір, та група добродіїв, що передають нам цуценят, дорослих собак, та ще декількох котів, загальна кількість тварин ... увага! 29! Серед яких 19 цуценят, 3 дорослі собаки, та 7 котів.

Будинок пані Н., звідки вилучили тварин, ви можете побачити на фото, шкода, та світлина передає лише відсотків 20 від того жахіття, у якому були тваринки. Бруд, антисанітарія, неймовірний сморід (адже на вулицю їх не випускали), відсутність води та харчів. Усі цуценята забиті по кутках у кімнатах, під шафами, ліжками, схожі на хижих тваринок, а далі взагалі нонсенс, одного песика знайшли зачиненим у тумбочці, де бідака не мав змоги навіть підвестись, чи розвернутись! Собака постійно лежала у одному положенні, як довго, нам не відомо, але цей факт однозначно вказує на не здорову психіку людини, що здатна на такий вчинок.

Серед собак-котів є домашні тварини, про це свідчать нашийники на шиях та залишки стрижки, видно, що деякі песики колись відвідували груммера.

Читайте також: На Волині розпочнеться місячник добровільної здачі заборонених знарядь лову

До чого пишемо цю публікацію, на жаль закони маємо, але, ми втомились щось доводити у залах суду, це майже 100% безрезультатно, тому, люди, не будьте байдужі, звертайте увагу на ось такі випадки, адже за вашим парканом може бути схожа ситуація...

Звертаємось до жителів міста, придивіться, чи немає тут вашого зниклого улюбленця, а можливо комусь потрібен песик чи котик", - йдться у повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити