image
 |  2 29 Березня 2018 | 13:45

У Ковелі поліцейські затримали автомобіль із сумнівними документами

Учора, 28 березня, у місті Ковель поліцейські виявили автомобіль реєстраційні документи якого мали ознаки підробки. Транспортний засіб правоохоронці затримали та помістили на арештмайданчик. Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.
Вчора опівдні, на вулиці Відродження у Ковелі працівники сектору реагування патрульної поліції під час огляду автомобіля «Audi А6» виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. За кермом легковика перебував 20-річний житель Любомльського району. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до двох років обмеження волі.
Нагадаємо, що 27 березня, у Луцьку співробітники управління патрульної поліції  виявили у лучанина посвідчення водія із ознаками підробки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити