image
 |  0 15 Вересня 2020 | 20:28

У Ковелі поліція провела 14 санкціонованих обшуків (ВІДЕО)

Останнім часом м. Ковель сколихнула інформація про підпали транспортних засобів. Аби оздоровити оперативну обстановку у цьому місті, волинські поліцейські провели одне з масштабних відпрацювань, а саме, 14 санкціонованих обшуків.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Обшуки провели сьогодні працівники апарату ГУНП у Волинській області, управління КОРД, роти поліції особливого призначення, роти ТОР УПП у Волинській області, Ковельського відділу поліції та сусідніх територіальних підрозділів.

Наголосимо, що поліція продовжує відпрацьовувати всі можливі версії підпалів у Ковелі, аби встановити причетних до цих протиправних дій осіб. Нині відкрите кримінальне провадження за ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах).

14 обшуків проведено, аби відшукати в ймовірно причетних осіб предмети та речі, за допомогою яких вони вчиняли ці та інші злочини.

Сьогодні в результаті обшуків у них виявлено та вилучено рослини конопель, предмети, схожі на зброю, маски з прорізами для очей, радіостанції, засоби злому, мобільні термінали, сім-картки, номерні знаки, документи та інші речі, які могли використовуватись у протиправній діяльності.

Триває подальше розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині поліція «на гаpячому» затpимала наpкотоpговців і вилучила «товаpу» на понад 600 тисяч гривень (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити