image
 |  198 18 Лютого 2021 | 12:05

У Ковелі представили книгу «Рускім міром» нас «бомблять» і Москва, і Київ. «Нікакой разніци»

Духовенство Ковельського деканату побувало на презентації нової книжки «Рускім міром» нас «бомблять» і Москва, і Київ. «Нікакой разніци» християнського публіциста ковельчанина Дмитра Корнелюка.

Про це повідомили в Управлінні Волинської єпархії Православної Церкви України.

В обговоренні, що відбулося в центральній районній бібліотеці, зокрема взяли участь: старший декан протоієрей Іван Бонис, декани округів та інші місцеві душпастирі. Учасників вітав аматорський гурт «Вишиванка». Завершили захід духовним гімном «Боже великий, єдиний!»

Книга вийшла друком у серпні минулого року і присвячена пекучій проблемі – як Україні вистояти в гібридній війні, яку століттями веде проти нас російська імперія. Один із розділів приурочений отриманню Томоса та створенню в Україні єдиної помісної Православної церкви. За словами автора, книга базується на документах і свідченнях очевидців, без художньої вигадки й політичної заангажованості.

Дмитро Корнелюк – голова обласної громадської ради національного і духовного відродження, член Національної спілки краєзнавців України, педагог, історик, релігієзнавець. Нова книга є одинадцятою в доробку письменника (з-поміж попередніх – «Релігія і нове мислення», «Вогонь дерзання»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До локдауну: три книги, щоб підняти настрій та надихнутися за келихом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити