image
 |  2 7 Липня 2021 | 22:24

У Ковелі роблять фото малюка ще до його народження (ФОТО)

У жіночій консультації працює УЗД-апарат нового покоління з додатковим набором функцій експертного рівня - Voluson P 8, який дає найвищу якість зображення і демонструє найновіші можливості діагностики в акушерстві і гінекології, має високий рівень візуалізації, включаючи можливості 3D/4D. Таке ультразвукове дослідження є абсолютно безпечним як для вагітної жінки, так і для плоду.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомило Ковельське МТМО.

Хотіли б мати фото свого малюка ще до його народження та побачити, на кого він буде схожим? У пологовому будинку Ковельського МТМО таке можливо.

Для майбутніх батьків – це не лише можливість точно дізнатися стать свого малюка, на появу якого вони очікують, а й розгледіти риси його обличчя та з’ясувати, на кого він буде подібний. В режимі 4-D, тобто в реальному часі, можна побачити рухи малюка, його посмішку. А за допомогою технології 3D-друку можна отримати кольорову світлину - точну тривимірну копію майбутнього малюка.

Для лікарів-акушерів такий метод діагностики дозволяє побачити плід в об'ємі. Спеціальні датчики та програмне забезпечення є хорошими інструментами для додаткової оцінки вроджених вад розвитку, які характеризуються хромосомними аномаліями. Сучасна технологія високоякісного панорамного зображення дозволяє реконструювати площини, які не доступні при звичайному 2D-режимі УЗД. Зокрема, для діагностики патологій нервової системи, хребта та кінцівок, обличчя плоду.

Крім того, висока якість візуалізації в режимах 3D/4D відкриває нові можливості в гінекології. Адже лікарі мають можливість швидко й точно визначати вроджені аномалії матки, оцінку ендометрія, положення внутрішньоматкових контрацептивів та ін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині в усіх пунктах пропуску почали робити експрес-тести на антиген COVID-19

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити