image
 |  4 3 Березня 2018 | 09:44

У Ковелі рятувальники провели спеціальне об'єктове навчання з питань цивільного захисту (ФОТО)

2 березня у Ковелі на базі ремонтного житлово-комунальне підприємстві №1 міста Ковеля рятувальники провели спеціальне об'єктове навчання з питань цивільного захисту.
Про це 03 беpезня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
Захід організований з метою вдосконалення знань та вмінь працівників, а також узагальнення та аналізу даних про обстановку, що виникла під час умовної надзвичайної ситуації, надання практики з проведення та розрахунків підготовки оперативної обстановки та обґрунтованих пропозицій для прийняття рішень, вироблення вміння своєчасно доводити завдання до виконавців та здійснювати контроль за їх виконанням, практичного удосконалення прийомів і способів проведення рятувальних та інших невідкладних робіт.
Під час навчання перевірено справність засобів оповіщення, порядок якнайшвидшої евакуації людей із небезпечних приміщень, а також техніки в безпечне місце, вміння діяти в екстремальних ситуаціях керівного складу підприємства, організованість та злагодженість дій спеціалізованих служб міста залізничників.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити