image
 |  11 18 Серпня 2019 | 15:51

У Ковелі сміттєвий конфлікт між мешканцем та майстром РЖКП

У Ковелі трапився конфлікт між майстром ремонтного житлово-комунального підприємства Тетяною Савлук і чоловіком, який викидав сміття.

Про це пише Аліна Баранчук у спільноті «Я люблю Ковель» у Facebook, - передає Район.Ковель. 

«Сьогодні стався неприємний інцидент, який був спричинений водієм сміттєвоза і майстром Савлук Тетяна Олександрівна. Ситуація відбулась, коли мій чоловік пішов виносити сміття, а дана особа запитувала і записувала особисті дані (П.І.П.) коли він відмовився мотивуючи тим, що вона немає ніяких підстав для цього вона вийняла сміття з контейнера і жбурнула йому у спину», – розповіла у своєму дописі Аліна.

Після конфлікту сімейна пара звернулася до РЖКП.

«Після чого ми звернулись до 1-го ЖЕКУ, який обслуговує нашу вулицю, нам відмовили у написанні скарги та виклику начальника даного підприємства, сказавши, що цього вони робити не будуть. Після довгої розмови з працівниками ЖЕКу ми викликали поліцію і написали заяву. Тепер я задумуюся, за що я плачу гроші, щоб у мене кидалися сміттям?», – зазначає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі пенсіонеру за ремонт балкона запропонували переписати квартиру

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити