image
 |  0 10 Липня 2022 | 07:11

У Ковелі собака сходив в туалет на травичку, перехожі викликали поліцію (ФОТО)

У Ковелі на вулиці Грушевського домашня собака справила свої природні потреби на траву біля тротуару. Одна з перехожих зробила зауваження власниці мопса та порадила їй прибрати фекалії за своєю собакою.

Між сторонами виникла словесна перепалка, яка закінчилася викликом працівників поліції.

До «Ковель media» протягом дня надійшли два листи, в яких сторони конфлікту описують свої варіанти розвитку подій. Є навіть фото та відео цієї неприємної ситуації.

Я за те, щоб місто Ковель процвітало і ставало кращим з кожним днем, але сьогодні жінка не захотіла прибирати після своєї собаки! Хамовито себе вела, виривала телефон, сказала, що Ковель не такий, як місто в Європі, що вона тільки з Польщі повернулась і в Ковелі немає смітників для фекалій собак і пакетів. Тому прибирати вона не буде! Вона викликала поліцію і звинувачувала мене в тому, що я не мала право її знімати, натомість поліція визнала неправою її. Завтра я ще піду і завершу цю справу, щоб вона заплатила штраф. Але також хотілось зробити її відомою, щоб люди розуміли і знали агресивну людину, і що Ковель ще краще Європи!!!!!! І тут дотримуються законів! – пише жінка, яка зробила зауваження з приводу собачих фекалій.

Інший лист написала донька власниці собаки. Вона теж просить журналістів розголошення цієї історії.

Сьогодні моя мама гуляла з собакою породи мопс. Собака сходила в туалет за великим. На неї з-заду почали напади двоє молодих людей, кричати, щоб моя мама забрала «какашкі» собаки. Ми наразі проживаємо в Європі і, повірте, знаємо як треба поводити себе після того як собака іде в туалет. Вони почали знімати маму на відео, після того як моя мама почала возмущатись, вони почали кричати, що вона п’яна і дали ій по обличчю, поліція нічим не допомогла, сказали тільки, що собака породи мопс має ходити в наморднику – зазначає донька власниці собаки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити