image
 |  2 7 Листопада 2017 | 11:51

У Ковелі судитимуть «зека», який до смерті побив односельця

Ковельська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення низки злочинів 34-річним мешканцем села Грушівка Ковельського району.

Про це повідомляє наш власкор у Ковелі.

Неодноразово судимого раніше чоловіка обвинувачують у носінні холодної зброї без передбаченого законом дозволу, незаконному придбанні, носінні та зберіганні бойових припасів, незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів, а також заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Звільнившись із місць позбавлення волі, зловмисник продовжував вчиняти нові злочини.

Зранку 28 серпня 2017 року під час сварки у себе в оселі, будучи напідпитку, він схопив за одяг сидячого на лаві односельця, умисно наніс декілька ударів коліном правої ноги по його обличчю та виштовхнув із будинку так, що той упав на землю. Близько опівночі 29 серпня потерпілого знайшли мертвим.

Запрошений для проведення слідчих дій зловмисник примудрився прийти у Ковельський відділ поліції зі знайденим навесні 2017 року за допомогою металошукача багнетом до гвинтівки системи Мосіна. Під час проведення поверхневого огляду речей працівники поліції холодну зброю виявили і вилучили.

А під час санкціонованого обшуку в оселі чоловіка у вересні 2017 року правоохоронці вилучили пакунок із майже 9 грамів наркотичної речовини – канабісу та 45 придатних до стрільби патронів. Усе це він придбав та зберігав незаконно.

«Нині зловмисника обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 263, ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 121 КК України, й невдовзі він постане перед судом, який і обере йому міру покарання», – зазначають у Ковельській місцевій прокуратурі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити