image
 |  0 27 Березня 2018 | 09:53

У Ковелі та Володимирі-Волинському оперативно затримали злодіїв

У Ковелі поліцейські затримали магазинного злодія, а у Володимирі-Волинському оперативно розкрили крадіжку покрівельних матеріалів.
Про це інформує  сектор комунікації поліції Волинської області.
У Ковелі невідомий зловмисник обікрав магазини побутової хімії та продуктів харчування. Злодій виніс миючі засоби, продукти та алкоголь. Поліція встановила, що до правопорушень причетний 28-річний місцевий житель. Його раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Відомості за фактом крадіжки слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
У Володимирі-Волинському поліцейські оперативно розкрили крадіжку покрівельних матеріалів з обійстя 61-річного місцевого мешканця. Правопорушення вчинив 34-річний житель Турійського району. Сума завданих ним господареві збитків становить 1 тис. грн.
За фактами крадіжок слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Винуватцям загрожує, зокрема, позбавлення волі строком до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити