image
 |  2 20 Січня 2020 | 08:19

У Ковелі три доби не могли зняти з дерева переляканого кота-спайдермена

Кошеня-спайдермен понад три доби просиділо на верхівці дерева, розташованого на привокзальній площі міста Ковеля, допоки спільними зусиллями багатьох служб та небайдужих громадян його з третьої спроби не зняли з висоти.

Про цей неординарний випадок ковельчани повідомили у групі Kovel Animals у мережі Фейсбук.

"Отож, 17 січня, близько 20 години, взнаєм, що на верхівці дерева вже добу знаходиться кошеня, судячи з допису у Facebook, драбина у 2 метри вирішує проблему. Приїздим на місце (з драбиною) та розуміємо, що самотужки нічого не вдіємо. Викликаємо МНС, та вже за кілька хвилин, троє мужніх хлопців беруться до справи. Затамувавши подих, спостерігаємо, нагадує сюжет голівудського фільму, настільки вправно та швидко рятувальники дістаються до бідолахи, але..., але перелякане створіння вирішує, що йому загрожує небезпека, та умить опиняється на сімісінькій верхівці(( все, далі рятівники безсилі, (дерево занадто тонке) та потрібна інша техніка", – йдеться в дописі.

18 січня, спроба друга. Знову по допомогу звернулись до пожежних, хлопці приїхали, та знову не вдалось дістатись бідолахи, висновок: потрібна машина з автовишкою. Далі звертаємось до КП «Верес», та після огляду водієм підприємства, висоти дерева, стає зрозуміло, що і вони нам не допоможуть, адже машина, на яку була надія, не дістане до такої висоти.

19 січня, дивом взнаєм номер телефону до головного інженера ковельського РЕСу, і незважаючи на вихідний, телефонуємо. Так, вони мають машину, що відповідає нашим вимогам, і вже за якийсь час вона на місці. Але ж вихідний день, переповнена людьми привокзальна площа та габаритна техніка, і тут на допомогу приходять патрульні поліцейські.

Декілька хвилин, вправне керування технікою – і кошеня у надійних руках!

"Можливо, більшість не зрозуміють наших дій, це ж лише кошеня, але для нас це передусім чиєсь врятоване життя🙏🏻❤️

Щира подяка усім від команди Kovel Animals. Дописувачу у соцмережі Facebook, за інформацію щодо котика, відважним хлопцям з МНС, КП «Верес», ковельському РЕС, патрульній поліції міста Ковель, та тому хороброму хлопцеві, що самотужки намагався дістати кошеня.

Ми не в змозі врятувати всіх, та порятунок деяких життів, нам точно під силу. Ваш Kovel Animals🐾

І так, цей красунчик з фото, шукає нову родину😉" – пишуть у Kovel Animals. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безгосподарність: у місті на Волині мішки зі сміттям тепер – на деревах (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити