image
 |  13 17 Лютого 2020 | 13:26

У Ковелі цигани жорстоко згвалтували жінку

У Ковелі група осіб ромської національності 11 лютого зґвалтували жінку. У справі нині триває рослідування. У підозрюваних вилучили майно, зокрема одяг – як речові докази.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду від 12 лютого, - пише Волинь24.

Клопотання про арешт майна надійшло до суду 12 лютого 2020 року.

В ухвалі суду йдеться про те, що 10 лютого, близько 23 год. 00 хв., перебуваючи у приміщенні нежилого будинку, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, чоловік умисно наніс жінці два удари кулаком в обличчя, від чого остання впала на підлогу.

Після цього він, з метою вчинення зґвалтування, в групі з двома невстановленими особами ромської національності, для подолання опору потерпілої, став наносити численні удари ногами в різні частини тіла потерпілої, та проти її волі відтягнув її в сусідню кімнату, де було відсутнє освітлення.

Продовжуючи свої злочинні дії, чоловік в групі з невстановленими особами, застосувавши до потерпілої фізичне насильство, яке виразилось в фізичному подоланні її опору, а саме утриманні за руки та ноги потерпілої, чим обмежили свободу її переміщення, проти волі останньої, зняли з неї нижній одяг та вступили з нею в статеві зносини, пов’язані із вагінальним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій, без добровільної згоди потерпілої, тим самим вчинивши зґвалтування групою осіб.

Читайте також: На Волині викрили ОЗГ у лісовій сфері, яка заволоділа 2 мільйонами гривень держпідприємства

Внаслідок злочинних дій чоловік в групі з невстановленими особами потерпілій було заподіяно множинні гематоми та забої м`яких тканин обох верхніх та нижніх кінцівок, спини.

Факти у даній кримінальній справі викладені у провадження № 12020030110000268 від 11 лютого 2020 року, за ознаками складу кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України.

У суді старший слідчий Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області клопотав про арешт майна, яке поліція вилучила в процесі розслідування кримінального злочину. Ковельський міськрайонний суд повністю задовольнив клопотання слідчого.

Розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити