image
 |  7 23 Липня 2018 | 13:45

У Ковелі учасники АТО хочуть мати гаражний кооператив

У Ковелі учасники АТО хочуть отримати земельну ділянки для гаражного будівництва.
Про це йшлося на засіданні комісії з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та членам сім’ї загиблого, - передає «ВолиньUA».
Головував на згаданій комісії депутат міської ради Анатолій Кислюк.
Було задоволено заяви громадян про включення до єдиного реєстру учасників АТО щодо надання ділянок у порядку безоплатної їх приватизації для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.
Значну увагу приділили зверненням рідних загиблих.
Розглянуто прохання учасників бойових дій про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для гаражного будівництва в масиві «Зірка». Заявникам рекомендовано обрати голову гаражного масиву та провести в ньому інвентаризацію землі.
Варто сказати, що з грудня 2014 року і до сьогодні у Ковелі надано 323 земельні ділянки ветеранам АТО та членам сімей загиблих воїнів.
На сьогодні в єдиному реєстрі учасників АТО на отримання земельних ділянок перебуває 314 ковельчан та 74 мешканці інших населених пунктів, які звернулися до Ковельської міської ради. Крім того, у пільговій черзі зареєстровано 25 осіб з сімей загиблих, інвалідів війни та тих, що відзначені державними нагородами. Ці ковельчани мають позачергове право на отримання наділів для житлового будівництва в місті.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі хтось катує собак, вирізуючи рани на головах тварин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити