image
 |  2 20 Квітня 2021 | 19:39

У Ковелі вчителька ліцею зачинила свого чоловіка у гаражі

42-річна вчителька одного із ковельських ліцеїв під час конфлікту з чоловіком зачинила останнього в гаражі.

Як інформує Ковель медіа, інцидент трапився 29 березня цього року приблизно о 13:30 в гаражному масиві «Машинобудівник» у Ковелі.

Зачинений у гаражі ковельчанин викликав працівників поліції, які склали на жінку протокол за фактом вчинення домашнього насильства.

Ковельське районне управління поліції скерувало адміністративну справу до суду.

В суді вчителька факт вчинення домашнього насильства заперечила, пояснивши, що дійсно мав місце сімейний конфлікт, в ході якого вони розмовляли на підвищених тонах. Для того, щоб чоловік заспокоївся та припинив нецензурно лаятись, вона зачинила його в гаражі. Крім того, зазначила, що в цей день також написала заяву на нього про вчинення домашнього насильства. Сказала, що бажає примиритися з ним. У свою чергу, чоловік заявив, що на даний час конфлікт не вичерпано, однак просив дружину суворо не карати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На хабарі у 9 тисяч доларів затримали чиновника Державної міграційної служби

 Суддя Ковельського міськрайонного суду Юлія Шергіна провадження в справі закрила за відсутністю в діях жінки складу адміністративного правопорушення.

У судовій постанові говориться, що суду не надано жодних доказів настання фізичної чи психологічної шкоди здоров’ю потерпілого.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити